sobota 24. května 2014

Izraelský ministr zahraničí Avigdor Liberman o teroru v Bruselu

Teroristický útok v židovském muzeu v Bruselu, při kterém byli zavražděni tři nevinní lidé, je důsledkem protiizraelského a antisemitského podněcování vyzývajícího k bojkotu Izraele a bojkotu Izraelských výrobků, různých akcí proti Izraeli, mezinárodních fórumů a automatické jednostranné protizraelské pozice.

V historii je mnoho různých forem antisemitismu, ale základ zůstává stále stejný - nenávist k Židům, jen proto, že jsou Židé, všude tam, kde jsou, bez ohledu na to, zda žijí v Jeruzalému, Tel Avivu, Arieli, Hebronu, Bruselu nebo na Marsu.

Proto akce, které jsou nazývány propalestinskými, stejně jako v těch temných dnech vyzývají k bojkotu židovského "zboží" a práce, jsou to agresivní akce proti jediné demokracii na blízkém východě, je to antisemitská aktivita, a ne legitimní politická diskuse o konfliktu, kterých je na světě mnoho a bez povšimnutí.

Nedávné události v Kansasu, a dnes večer v Bruselu jsou alarmujícím signálem varujícím před lidmi spěchajícími za všech okolností odsuzovat Izrael a porovnávat výstavbu domu pro rodinu v židovské zemi patřící našim předkům s teroristickými akcemi prováděnými s vražednou krutostí antižidovskými teroristy v Gaze, nebo v Bruselu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky