sobota 24. března 2012

Andílek - produkt západu, aneb Vraždil v Toulouse nový Breivik?

A další pokrytecký článek, na který reaguji :

Vraždil v Toulouse nový Breivik?

Ten článek je bolševická slátanina. Antisemita je spíš ten, kdo ho psal. "Nevinně" tak totiž poukazuje na ve skutečnosti neexistující problém (Židé ve Francii) a zakrývá skutečný problém - islámský extremismus a naprostá neschopnost Evropanů řešit problémy s imigrací.

Ale s názorem tohoto kriminologa  v podstatě i souhlasím. Ten vrah je opravdu západním evropským produktem. Jednu z hlavních rolí v něm hrál tentokrát již západní, evropský islám :-(

Samozřejmě, že nemalou roli v něm hráli i evropští, západní levičáci svým neustálým ospravedlňováním kriminálních činů a neustálým podněcováním nenávisti proti evropským pravicově smýšlejícím lidem a obviňováním pravice v extremismu, který je ve skutečnosti jinde. Dělat z extremisty, fanatika, chladnokrevného vraha, nepřizpůsobivého živla a teroristy oběť a andílka je naprosto nepřístupné, nezodpovědné a vytváří to ornou půdu pro další podobné "andílky" a to jak pro islámské extremisty tak pro neonacisty, kteří se taktéž mohou cítit obětí.

Věci je třeba nazývat pravými jmény - islámský terorista je islámský terorista a vůbec nezáleží na tom, jestli má občanství alžírské, afgánské, izraelské nebo francouzské!

A kdo vlastně ve skutečnosti podněcuje nenávist, to jsou právě lidé, kteří se vyjadřují podobně jako autor článku, na který právě reaguji. Podněcují nenávist proti vládě, armádě i policii, kteří se v rámci zákona snaží udržovat pořádek a bezpečnost státu. Podněcují nenávist proti lidem, kteří již nejsou ochotni nadále tolerovat netoleranci, diskriminaci, pošlapávání lidských práv, svobody a demokratických hodnot!

Podněcují také nenávist proti Izraeli naprosto nefér srovnáním chladnokrevného cíleného vraždění francouzského islámského teroristy s obrannou akcí izraelské armády, jejíž cílem není vraždění dětí, ale obrana civilního obyvatelstva, na jejichž města bylo během několika dní vypáleno z Gazy přez 260 raket!!!

Je mi upřímně líto dětí v Palestině a bolí mně srdce :-(
Bohužel, těžko se dá dělat něco s tím, že teroristé odpalují rakety přímo ze školek, škol, mešit a civilních obydlí, aby jakákoliv izraelská obranná rekce zabíjela jejich děti a mohli pak světu ukazovat hrůzné fotografie podněcujíc tak nenávist proti Izraeli a Židům :-(

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky