úterý 30. října 2012

Něco k "dialogu" Břetislava Olšera a Věry Tydliátové

Reakce na článek Břetislava Olšera :

Břetislav Olšer - blog, Olser.cz » Blog Archive » Vážím si paní profesorky Tydlitátové, proto ji nenazvu starou čůzou

Vážený pane Olšere, obracím se na hlavně na Vás ohledně Vašeho "dialogu" s Věrou Tydliátovou, neboť mně k tomu vyprovokoval titulek vašeho článku i Váš článek o amerických volbách.

V první řadě Vás jistě nepovažuji za antisemitu. Nelíbí se mi ale, jak jste článek presentoval. Pokud si někoho vážíte nebo ne, není potřeba ho/jí nazývat starou čůzou ani obklikou, jak jste udělal v titulku Vašeho článku. A mezi námi, i nazvat ji šahídkou byl z Vaší strany bezcenný naprosto zbytečný výbuch ješitné zlosti.
Vaše články čtu rád, vážím si Vaší objektivity a pravdivosti, ale v článku o amerických volbách jste skutečně propadl konspiraci a projevil neznalost politiky USA.
Ne, že bych já byl velký znalec, ale napsat, že FED je v rukou Židů, to vyžaduje nějaké seriózní zdroje, které by mně o tom přesvědčily. Ano Židé mají v USA opravdu nemalý ekonomický a potažmo i politický vliv, ale zdaleka ne tak velký, jak by se zdálo.
Ve skutečnosti hrají velmi nepříjemnou roli loutek, vše se kolem nich točí, jen důvody jsou křesťanské politické. Existují dva druhy politiky týkající se Židů, jedna je označuje za nepřátele, ta druhá je vyzdvihuje do výšin. Oba druhy politiky Židům ubližují, vytváří o nich lživé představy a iluze :-(
Paní Tydliátová má bohužel pravdu, co se týká židofilství. Povím Vám upřímně, že z některých přátel Židů a Izraele mně mrazí ne míň, než z těch nepřátel :-(
USA je poměrně nábožný stát, jsou to křesťané, ale to je jiné křesťanství, než to v Evropě a z něj se odvozuje jiná politika. Křesťané USA věří, že Židé jsou národ vyvolený, přijde den, kdy porazí všechny nepřátele a konvertují ke křesťanství, kdo nekonvertuje, zemře. Nechci si ani představit, co by zas čekalo Židy, kdyby opravdu (za pomoci USA) porazili všechny nepřátele. Násilné konvertování na křesťanství? Vraždění? 
To na vysvětlení ve zkratce. A jelikož se páni politici v demokratických státech přizpůsobují většině (někteří tomu i věří), je toto hybnou politikou USA. Ačkoliv to zní velmi absurdně, je to tak. Když beru v úvahu, že USA stejně jako ostatní svět se demograficky mění, je možná i jiná varianta. Změna víry, změna politiky. Z Židofilů se mohou stát antisemité. Vše záleží jen na "informovanosti" stáda. A podhoubí je k tomu skvělé, máme zlý FED v rukách Židů, bohaté Rotshieldy, atd. a ekonomickou a enegetickou krizi. Co víc si můžem přát?

"Děkuji" Vám Břetislave, že jste ač třeba neúmyslně přidal ještě trochu hnoje do již přez 2000 let dobře hnojené půdy :-(

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky